JÅLA - italiensk trøffel salami - norskprodusert av ASK
JÅLA - italiensk trøffel salami - norskprodusert av ASK
JÅLA – trøffel salami
Økologisk trøffel salami, laget med de beste svarte trøflene fra Alba, hvitvin og økologisk frilandsgris.
Jåla er siste tilskudd i ASK sin pølsefamilie, stoppet for hånd i natur tarm. Bare de aller beste ingrediensene ; laget på skinke og bog fra økologisk frilandsgris, sort trøffel fra Alba og økologisk hvitvin fra Italia. En skikkelig jålete salami. Som smaker som den høres ut - helt herlig godt.
Serveres som den er eller topp en pizza for å gjøre om fredags pizza til noe virkelig godt.
Økologisk durocgris, salt, økologisk hvitvin, sort trøffel, økologisk dextrose, startkultur.
Næringsinnhold:
100g ferdig vare inneholder:
Energi: 1702 kj/410 kcal
Fett: 33g
Herav mettet fett: 11,3g
Karbohydrater: 1,3g
Herav sukkerarter 0,9g
Protein: 26,9g
Salt: 4,9 g
ØKOLOGI og NOSE to TALE prinsippet
Ask Gård er produsent av økologisk spekemat av høy kvalitet. ASK har vunnet internasjonale og nasjonale priser.
Ask gård er en økologisk produsent av spekemat. De jobber utifra "nose to tail"- prinsippet om at hele dyret skal brukes. De sier at kvaliteten kun er så god som sitt dårligste ledd, derfor er alle produkter håndlaget og kun de aller beste ingrediensene er brukt. Og fpr folka i Ask er det en selvfølge at de de lager er fritt for kunstige tilsetningsstoffer og økologisk. ASK ligger plassert i utkanten av Nordmarka. Gården driver økologisk lamme drift, og dyrene sommer beiter i nordmarka og krokskogen. De produserer produkter av lam og gris, grisene kommer fra Aamodt gård, med bonden Heinrich Jung. En klar inspirasjon til sydligere strøk, men med norske råvarer.